Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapılarımızın imalında maksimum suples temin etmek için mürtefi nitelikli malzemeler kullanılmıştır. Her bir bapnın dü façaü dayanıklı, yangına dayanıklı galvaniz veya DKP sac ile kaplanırken, kapı kanadı 60mm kalınlığında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi ile doldurulmuştur.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir semtının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kanatlar içre elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut ev sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok makul maliyetlidirler; amelî korumaya sahip olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız için binanızın yangın müdafaasının rate olduğu yek bir örnek yeterlidir!

Yangınlar ara sıra o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Hakikat ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın içindeki çatı sakinlerinin dışarı Yangın Çıkış Kapısı tahliyesini makul süre emin hale getirir.

Kendiliğinden kapatıcılar: Yangın kapısı kapatıcılarımız, kullanılmadıkları zamanlarda bapları kapalı konumda tutarak yangın ve dumanın yayılmasını önleyen tutarlı ve otomatik bir kapanma mekanizmasını garanti değer. 

Bu baplar, muayyen bir süre boyunca alevlere dayanabilir ve binadakilerin emin bir şekilde tahliye olmasına yardımcı olabilir.

Yangın bapları, hem hayat kurtarıcı hem bile mülk koruyucudur. Yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engelleyerek kişilere boşaltma derunin henüz zait ahit esenlar. Hassaten, yangının binada elan çokça yayılmasını önleyerek mülk hasarını azaltır.

Göksu Kapı olarak uzun Yangın Merdiveni Kapısı yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve elverişli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Korunumlu koridor ve hol: Yangın Merdiveni Kapısı Yandaki başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Bu kapılar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdivenine malik başlamak majör bir avantajdır. Nasıl bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok yasal çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Fakat pekâlâ bir yangın merdivenine sahip sürdürmek ciğerin binanızın yeni olması evet da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page